aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Πετρίδης: Αποκάλυψε συμφωνία για Σαρφό – «Αγκάθι» τα… ταξίδια

ΑΠΟΕΛ/Πετρίδης: Αποκάλυψε συμφωνία για Σαρφό – «Αγκάθι» τα… ταξίδια

Στην αποκάλυψη ότι ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ προχώρησε ο Πρόδρομος Πετρίδης κατά τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η μετεγγραφή και να καταβληθεί το πόσο των 100 χιλιάδων ευρών, που προνοεί η ρήτρα αποδέσμευσης, στον Ολυμπιακό, προκειμένου ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.

Γνωστοποίησε επίσης το γεγονός ότι στον Γκανέζο έχει επιβληθεί απαγόρευση ταξιδιού σε χώρες που βρίσκονται εντός της ζώνης Σένγκεν μέχρι το 2028. Πράγμα που δεν του επιτρέπει, εφόσον δεν εξασφαλιστεί κάποια ειδική άδεια, να δώσει το παρών του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ή στην προετοιμασία της ομάδας εφόσον αυτά θα πραγματοποιηθούν σε χώρα που βρίσκεται στη συγκεκριμένη ζώνη.

Γίνονται προσπάθειες, όπως τόνισε ο Πρόδρομος Πετρίδης, ώστε να δοθεί ειδική άδεια στον Σαρφό, να δικαιούται να ταξιδέψει για ποδοσφαιρικούς λόγους.

Αναλυτικά οι 26 χώρες της ζώνης Σένγκεν που δεν επιτρέπουν στον Σαρφό να ταξιδέψει:

Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λίχτενσταϊν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ