aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πέταξε το γάντι στους επικριτές

ΑΠΟΕΛ: Πέταξε το γάντι στους επικριτές

Για άλλη μια φορά η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, πετάει το γάντι στους επικριτές της και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να διοικήσει τον ΑΠΟΕΛ να παρουσιάσει την πρότασή του. Το ‘χει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

«Το υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, επαναλαμβάνει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει επανεκλογή, σε περίπτωση που υπάρξει κατάθεση υποψηφιότητας, άλλου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα παρουσιάσει οικονομική πρόταση, η οποία θα αξιολογηθεί ως βιώσιμη, στην εκλογική συνέλευση της 15ης Ιουνίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη χθεσινή ανακοίνωση.

Δεν είναι μυστικό ότι το οικονομικό είναι ένας μεγάλος βραχνάς για τον ΑΠΟΕΛ. Το χρέος έχει εκτοξευθεί πέραν των 30 εκατομμυρίων ευρώ, αφού σύμφωνα με τον Πρόδρομο Πετρίδη αν η ομάδα δεν μπαίνει σε ευρωπαϊκό όμιλο, «το ετήσιο έλλειμμα κυμαίνεται μεταξύ 6-8 εκ. ευρώ». Κι επειδή οι γαλαζοκίτρινοι δεν συμμετείχαν σε ομίλους την τελευταία τριετία, το χρέος έφτασε στα ύψη. Η διοίκηση της Εταιρείας υποστηρίζει ότι έχει πλάνο κι ότι «το χρέος είναι διαχειρίσιμο».

Στο πλαίσιο αυτό όρισε ειδική επιτροπή με σκοπό την εξεύρεση στρατηγικού οικονομικού επενδυτή. Θα την αποτελούν δύο ανεξάρτητα μέλη οι Χριστόδουλος Έλληνας και Γιάννος Πανταζής και δύο υφιστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Νίκος Κουγιάλης και Αλέξης Ανδρέου.

«Η τετραμελής επιτροπή θα συζητήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να επενδύσουν στην επιπλέον ανάδειξη και περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ, με βάση την εμβέλεια, τη βάση οπαδών, τη δυναμική της στην τοπική ποδοσφαιρική αγορά και την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ