aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πετάει με 23 ποδοσφαιριστές για Λίμπερετς

ΑΠΟΕΛ: Πετάει με 23 ποδοσφαιριστές για Λίμπερετς

Έτοιμη για αναχώρηση είναι η αποστολή του ΑΠΟΕΛ η οποία ταξιδεύει σήμερα στις 15:00 με ναυλωμένη πτήση για την Πράγα ενόψει την αναμέτρησης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς. Με την άφιξη της στην Πράγα, η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο για την πόλη Λίμπερετς.

Αύριο Τετάρτη στο στάδιο U Nisy έχει προγραμματιστεί διάσκεψη Τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ στις 18:15. Στις 19:00 (20:00 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των γαλαζικιτρίνων. Υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση της Πέμπτης θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Κύπρου. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ουζουνίδη είναι ο Γουίλερ ο οποίος δεν θα ταξιδέψει για την Τσεχία.

Η αποστολή αποτελείται από 23 παίκτες: Σίλβα, Πρινιωτάκης, Τσιλιγγίρης, Σάντος, Ντίας, Ζόρζ, Εφραίμ, Λουντεμό, Νούχιου, Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι, Σαχάρ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Σατσιάς, Κλωναρίδης, Ενσούε, Ατζίλι, Ζεράλδες, Μερκής, Γένσεν, Σιέλης, Εντονγκαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ