aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περίπλοκο με τον Σιγκούρνταρσον και διορία

ΑΠΟΕΛ: Περίπλοκο με τον Σιγκούρνταρσον και διορία

Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τον Μπγιορν Μπέργκμαν Σιγκούρνταρσον. Ο Ισλανδός επιθετικός ο οποίος αναμενόταν την προηγούμενη εβδομάδα στην Κύπρο, δεν ήλθε τελικά για να συζητηθεί το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στον ΑΠΟΕΛ με δανεισμό του από την ρωσική Ροστόφ.

Ροστόφ και ποδοσφαιριστής δεν κατέληξαν ακόμη στην αποζημίωση που θα πάρει ο Ισλανδός, ο οποίος έχει να παίρνει χρωστούμενα και ο παίχτης βρίσκεται πρώτα σε συζητήσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει και αναμένουμε να δούμε αν το ζήτημα κλείσει μέσα στο σαββατοκύριακο και αποφασίσει να έλθει στην Κύπρο σύντομα.

«Είναι μια περίπτωση περίπλοκη και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία που μας αναγκάζει να δείχνουμε υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Θα τολμήσω να πω για τελευταία φορά ότι παρά το ότι ενημερωθήκαμε ότι η υπόθεση θα τελειώσει κατά 99% σήμερα, θα βάλουμε στο μυαλό μας ότι θα δώσουμε και το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρας θα γυρίσουμε σελίδα», είχε τονίσει σήμερα ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ