aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένουν τον Αλ-Τάαμαρι για εξετάσεις και κατασκοπεία

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν τον Αλ-Τάαμαρι για εξετάσεις και κατασκοπεία

Στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας του για τους αγώνες με Ινδία (17 Νοεμβρίου) και Σαουδική Αραβία (20 Νοεμβρίου) ταξίδεψε ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι.

Ο 21χρονος εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Ένωση έμεινε στον πάγκο για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος, με τον Πάολο Τραμετσάνι να δηλώνει πως επέλεξε να μην τον χρησιμοποιήσει καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση.

Ο «Μέσι της Ιορδανίας», όπως τον αποκαλούν στην πατρίδα του, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και μάλιστα αν ήταν αναγκαίο πολύ πιθανόν ν’ αγωνιζόταν κόντρα στην Ένωση ως αλλαγή. Το κατά πόσο, βέβαια, θα είναι διαθέσιμος για τα ματς προετοιμασίας ενόψει του Ασιατικού Κυπέλλου θ’ αποφασιστεί μετά την ιατρική γνωμάτευση των γιατρών της Εθνικής Ιορδανίας.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Η (πρώτη) δημόσια παραδοχή και ο φορ που έρχεται

Πάντως, σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, τους αγώνες περιμένουν τρεις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να περάσουν από «κόσκινο» τον ταλαντούχο εξτρέμ. Βλέπετε, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Αλ-Τάαμαρι με τον ΑΠΟΕΛ δεν περνούν απαρατήρητες και μάλιστα γίνεται λόγος για μπόλικο χρήμα που ετοιμάζουν οι Άραβες να ρίξουν στα… πόδια του 21χρονου ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσουν να βάλει τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μοιαζει με καμπύλη καρδιογραφήματος, παρά με ευθεία γραμμή

Οι ομάδες που εμφανίζεται να ετοιμάζουν «κατασκοπεία» στις 20 του μήνα στο ματς Σαουδική Αραβία-Ιορδανία είναι οι Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί και Αλ Καντασίγια. Πάντως, υπενθυμίζουμε ότι ο Τάαμαρι υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ διάρκειας τριών χρόνων (μέχρι το Μάη του 2021) και δεν υπάρχει καμία ρήτρα πώλησης, επομένως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν το αβαντάζ να διαπραγματευτούν με τους δικούς τους όρους με ενδιαφερόμενες ομάδες στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: H παραδοχή Πετρίδη για τεράστιο έλλειμμα και η βεβαιότητα για τον τίτλο

Άλλωστε, ο Τάαμαρι αποτελεί τη μεγαλύτερη περιουσιακή μονάδα στο ρόστερ των πρωταθλητών και βαρόμετρο στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ομάδας που είναι η κατάκτηση του έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ