aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένουν ΦΙΦΑ για Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν ΦΙΦΑ για Σόουζα

Λούκας Σόουζα ακούν εδώ και μέρες οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, αλλά Λούκας Σόουζα δεν είδαν. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη εμφανίζεται καθησυχαστική και εκφράζει την αισιοδοξία ότι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μέσο και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (11 ή 12 Σεπτεμβρίου) θα είναι διαθέσιμος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής, αλλά χωρίς να έχει στα χέρια το χαρτί ελευθερίας από τη Γιατάι. Ενημέρωσε τον σύλλογο της Κίνας πως προχωρά σε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου, η χρονική ισχύς του οποίου είναι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, με την υπόθεση να έχει σταλεί στη ΦΙΦΑ.

Πώς έχει η συνέχεια; Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κοινοποιεί ότι το παρέλαβε και θα εξεταστεί. Κάτι που περιμένουν να γίνει σύντομα στον ΑΠΟΕΛ. Την περίοδο που προκύπτει η σχετική ενημέρωση, μπορεί ο ποδοσφαιριστής να εγγραφεί στον σύλλογο της αρεσκείας του, χωρίς η άλλη ομάδα να έχει ευθύνη. Και όταν εκδικαστεί η υπόθεση, θα ξεκαθαρίσει μεταξύ του παίκτη και της τέως ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ