aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένουν εκπροσώπους και των άλλων δύο επενδυτικών εταιρειών

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν εκπροσώπους και των άλλων δύο επενδυτικών εταιρειών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, είχε αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά στη συμφωνία με επενδυτή. Πρόκειται για τρεις εταιρείες που επενδύουν στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, με εκπρόσωπο μίας εξ αυτών να ήλθε πρόσφατα στην Κύπρο για κατ΄ιδίαν συζητήσεις.

Εντός των ημερών, θα έλθουν και εκπρόσωποι των άλλων δύο εταιρειών και ακολούθως, η διοίκηση θα επιλέξει την πιο συμφέρουσα πρόταση. Στο ταμείο, όπως γράψαμε προσφάτως, θα μπουν κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η μετεγγραφική ατζέντα του Πουρσαϊτίδη

Από εκεί και πέρα, στον ΑΠΟΕΛ συμφώνησαν προφορικά με τον Αντχε Νούχιου και το μόνο που απομένει ώστε να εκδοθεί το «διαζύγιο» είναι να στείλει υπογεγραμμένο το έγγραφο για την αποδοχή των όρων. Η διοίκηση εξάλλου, τα είπε μαζί με τους Αρτούρ Ζορζ και Μιγκέλ Σίλβα, πριν ταξιδέψουν για την πατρίδα τους. Οι δύο προαναφερόμενοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους κι αν καταλήξουν σε συμφωνία, τότε θα ενημερώσουν τον ΑΠΟΕΛ για να καταλήξουν σε συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ