aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένοντας τον πολύτιμο Μπεν

ΑΠΟΕΛ: Περιμένοντας τον πολύτιμο Μπεν

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του το πέμπτο «αιώνιο» ντέρμπι της τρέχουσας σεζόν, με νωπές τις μνήμες από τα τρία προηγούμενα και τον αποκλεισμό του από το κύπελλο. Όπως όλα δείχνουν, απέναντι στην Ομόνοια θα απουσιάσει για ακόμη μία φορά ο Μπεν.

Ο πολύτιμος – κυρίως δημιουργικά – επιθετικός από τα Νησιά Κομόρες δύσκολα θα είναι έτοιμος το προσεχές Σάββατο. Υπάρχουν όμως ελπίδες για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε ένα άλλο δύσκολο ματς, άλλωστε στα πλέι οφ όλα είναι ντέρμπι.

Στην 28η αγωνιστική και 2η της β’ φάσης, αντίπαλος των πρωτοπόρων θα είναι η Πάφος FC στο ΓΣΠ και ο Σέρβος προπονητής ευελπιστεί πως θα έχει μαζί του το πολύτιμο χειμερινό απόκτημα.

Από εκεί και πέρα, πέραν της δεδομένη είναι η απουσία των Χρίστου Γουίλερ (ρήξη χιαστών), Δημήτρη Θεοδώρου (πρόβλημα στη μέση) και Τάσου Δώνη («κιτρινισμένος»). Όσο για τους Γιώργο Εφραίμ και Ματέο Σούσιτς, εκφράζεται αισιοδοξία από πλευράς ΑΠΟΕΛ πως θα είναι διαθέσιμοι απέναντι στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ