aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένοντας το… σκυλί που του έλειπε

ΑΠΟΕΛ: Περιμένοντας το… σκυλί που του έλειπε

Στο ακουστικό για την οριστική εξέλιξη στην περίπτωση του Μουρτάζ Νταουσβίλι βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πρώτο στη λίστα των υποψηφίων για ενίσχυση της μεσοαμυντικής τους γραμμής τον Γεωργιανό και ευελπιστούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να κλείσουν άλλο ένα κεφάλαιο του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Εξ αρχής ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ήθελε να εντάξει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Μουρτάζ Νταουσβίλι. Δυναμικό, με… γερό στομάχι και μπόλικο τρέξιμο, ικανό να αναχαιτίζει τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων. Με πιο απλά και ποδοσφαιρικά λόγια, ένα «σκυλί» για τη μεσαία γραμμή.

Στη λήξασα ποδοσφαιρική περίοδο οι Ανουάρ Τουχαμί και Μάριους Λουντεμό είχαν επωμιστεί κατά κύριο λόγο τη θέση του ανασταλτικού μέσου. Ο Μαροκινός ναι μεν βάζει το πόδι στη «φωτιά», αλλά φανέρωσε αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ ο Νορβηγός είναι πιο ντελικάτος ποδοσφαιριστής.

Ο Νταουσβίλι τέθηκε εκτός ομάδας από την Ανόρθωση και όπως έγραψε από το μεσημέρι το Goal.com.cy με ένα ποσό κοντά στις 40.000 ευρώ θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αμμοχώστου. Στη Γεωργία έχουν «κλειστό» τον συμπατριώτη τους διεθνή στον ΑΠΟΕΛ και καθώς φαίνεται πολύ δύσκολα δεν θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα για να συναντήσει στον «Αρχάγγελο» τους Κβιλιτάια και Οκριασβίλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ