aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένει την ΟΥΕΦΑ, σε καραντίνα η Τζιλάνι

ΑΠΟΕΛ: Περιμένει την ΟΥΕΦΑ, σε καραντίνα η Τζιλάνι

Στο ακουστικό για την ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα με την Τζιλάνι για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ. Τέσσερις μέρες πριν τη διεξαγωγή της ευρωπαϊκής πρεμιέρας οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας δεν γνωρίζουν ακόμη την ώρα έναρξης του αγώνα που θα οριστεί εκτός απρόοπτου την Πέμπτη (27/8).

H Tζιλάνι αμέσως μετά την επιστροφή της από το Σαν Μαρίνο στο Κόσοβο μπήκε σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, ώστε οι ποδοσφαιριστές να απομονωθούν και να μην ρισκάρουν το ενδεχόμενο ίωσης κάποιου μέλους της αποστολής με τον ιό COVID-19.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Σεβνταΐλ Ρομπέλι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν, ώστε να προστατευθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Έτοιμος να φύγει ο Ανουάρ αν προκύψει συμφωνία με ΑΠΟΕΛ»

«Αυτή τη στιγμή όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Μπήκαμε σε καραντίνα σε ένα από τα ξενοδοχεία κοντά στην πόλη της Τζιλάνι, στο μέρος που ήμασταν πριν ταξιδέψουμε στο Σαν Μαρίνο. Τα κάνουμε όλα αυτά για να αποφύγουμε την επαφή με άλλους ανθρώπους και να μειώσουμε την πιθανότητα μόλυνσης με τον ιό πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ