aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένει κάποιες κινήσεις ακόμη ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Περιμένει κάποιες κινήσεις ακόμη ο Αυγουστή

Στον ΑΠΟΕΛ σιγά-σιγά το ρόστερ έχει ξεκινήσει να συμπληρώνεται και οι γαλαζοκίτρινοι μοιάζουν να είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά και τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει στα χέρια του το ρόστερ που θέλει, λίγο πολύ. Πλέον τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες έχουν ξεκινήσει τη δουλεία σε μια σεζόν που μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ίσως ακόμα και πιο ανταγωνιστική από τη σεζόν που μόλις έχει ολοκληρωθεί.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ασφαλώς και περιμένει κάποιες ακόμα κινήσεις για να έχει και εναλλακτικές λύσεις μπροστά του, πέραν από τους παίκτες που υπολογίζει για βασικούς στο πλάνο του.

Η επόμενη μέρα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι διαφορετική από την περασμένη περίοδο, που μπορεί σε μεγάλο χρονικό διάστημα να πήγε όπως την ήθελε τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση, αλλά το τέλος δεν ήταν αυτό που ήθελαν στον Αρχάγγελο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ