aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένει επίσημη πρόταση (λένε) ο Ιντάν Βερέντ και φιλοδοξεί

ΑΠΟΕΛ: Περιμένει επίσημη πρόταση (λένε) ο Ιντάν Βερέντ και φιλοδοξεί

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πήρε… σβάρνα και ξεφυλλίζει το ρόστερ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αξιολογώντας τους παίκτες της ο Μαρίνος Ουζουνίδης ή είναι απλώς είναι πολλοί οι μάνατζερ που προτείνουν στον ΑΠΟΕΛ παίκτες από την ομάδα του Ρόνι Λέβι. Είναι μήπως και προϊόν φαντασίας των Ισραηλινών δημοσιογράφων τα δημοσιεύματα στα οποία υπάρχει ισχυρισμός πως ο ΑΠΟΕΛ και ενίοτε η Ομόνοια, ενδιαφέρονται για διάφορους παίκτες της Μπεϊτάρ ή έχουν δόση αλήθειας;

Το τελευταίο ερώτημα είναι κάπως αδύνατο να απαντηθεί από επίσημη πηγή και μπαίνουμε στο… ψητό: Ιντάν Βερέντ λοιπόν. Ο αρχηγός της Μπεϊτάρ είναι ο τελευταίος παίκτης που σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας (δείτε εδώ), ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ. Aναφέρεται επίσης πως παρόλο που έπαιξε στις ΗΠΑ και στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα, ο παίκτης δεν παραιτείται από το ευρωπαϊκό όνειρο.

Σε νέο δημοσίευμα, υποστηρίζεται πως ο 31χρονος δεξιός εξτρέμ κι η ομάδα του περιμένουν επίσημη πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους και δηλώνει τα εξής: «Φιλοδοξώ να πάω στο εξωτερικό, αλλά θα φύγω μόνο για μια προσφορά που δεν μπορώ να αρνηθώ. Λατρεύω την Μπεϊτάρ και είμαι καλά εδώ».

Οι απολαβές του Βερέντ ήταν 250.000 δολάρια, πριν να του γίνει μείωση 25% στην περίοδο της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ ο αρχηγός της Μπεϊτάρ διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα του Ρόνι Λέβι και για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ