aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περίμενε έως την τελευταία στιγμή για τις «πινελιές»

ΑΠΟΕΛ: Περίμενε έως την τελευταία στιγμή για τις «πινελιές»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, περίμενε μέχρι και τη χθεσινή τελευταία προπόνηση για να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ματς με την Πάφος FC στο ΓΣΠ (17:00, Cablnet 1). Προφανώς, υπάρχει ο βασικός κορμός της ενδεκάδας και σε αυτούς προστίθενται οι τελευταίες «πινελιές».

Ο Σιμόνε Σκουφέτ διατηρεί τη θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως και στην άμυνα οι Ανδρέας Καρώ, Βούγιαντιν Σάβιτς, Πάολο Βινίσιους. Σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ θα είναι Φακούντο Σαμπάλα και στην αντίθεση πλευρά εάν ο Ισάμ Τσεπάκ δεν κριθεί πανέτοιμος, τότε αναμένεται να αγωνισθεί ο Δημήτρης Θεοδώρου.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, παρτενέρ του Μάριους Λουντεμό θα είναι ένας εκ των Μουρτάζ Νταουσβίλι, Γιάννη Σατσιά και στη γραμμή κρούσης οι Ντανίλο Κάμπος, Λέο Νατέλ και ένας εκ των Άντον Μάγκλιτσα (προπονείτο σε φουλ ρυθμό τις τελευταίες ημέρες) και Ανδρέα Κατσαντώνη στη θέση του Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος θα είναι απών. Στην «αιχμή του δόρατος» μπορεί να αγωνιστεί και ο Νατέλ.

Διαθέσιμος είναι και ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Δεδομένα εκτός επιλογών λόγω καρτών είναι οι Λούκας Σόουζα, Τορνίκε Οκριασβίλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ