aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περί των τερματοφυλάκων το ανάγνωσμα...

ΑΠΟΕΛ: Περί των τερματοφυλάκων το ανάγνωσμα…

Είναι μόλις 20 ετών, διεθνής με τη Νιγηρία, έκανε προ λίγων μηνών εντυπωσιακό (και παραλλήλως πολυσυζητημένο) ντεμπούτο στα κυπριακά γήπεδα με την Ανόρθωση και το σπουδαιότερο, μπορεί να εγγραφεί ως κοινοτικός στον κατάλογο Β. Τέσσερις σημαντικοί παράγοντες που προσμέτρησαν στον ΑΠΟΕΛ ώστε να κινήσουν τις διαδικασίες για να εντάξουν τον Φρανσίς Ουζόχο στο έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε επίσης: Ο ένας στον ΑΠΟΕΛ, ο άλλος στην ΑΪΚ

Μεταξύ του δίμετρου τερματοφύλακα και των πρωταθλητών υπάρχει συμφωνία όμως η υπόθεση Ουζόχο είναι συνδεδεμένη με τον Μπόι Βάτερμαν, κάτι που παραδέχθηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μετά το τέλος των βραβείων της ΚΟΠ για τους κορυφαίους της χρονιάς: «Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Έπαιξε σε 2-3 παιχνίδια και ναι έδειξε καλά στοιχεία. Αλλά, περιμένουμε την απάντηση του Βάτερμαν και μετά θα δούμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις».

Διαβάστε επίσης: Από τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα στον ΠΑΟΚ! (pic)

Με πιο απλά λόγια, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία που θα πάρουν οι επαφές με τον Μπόι Βάτερμαν για ανανέωση του συμβολαίου του, με μειωμένες απολαβές. Αν θα αποκτηθεί ο Ουζόχο, θα είναι με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Επίσης, η κατάληξη που θα έχουν οι επαφές με τον Βάτερμαν, θα επηρεάσει αναλόγως το μέλλον του Ραφαέλ Ρόμο. Ο Βενεζουελάνος, έχει δηλώσει πως θέλει να αγωνίζεται, οπότε στο τραπέζι θα πέσει εν ευθέτω χρόνω το ενδεχόμενο δανεισμού του. Επιστρέφει, υπενθυμίζουμε, από δανεισμό στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ