aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πέρασε από τα λόγια στις πράξεις ο Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Πέρασε από τα λόγια στις πράξεις ο Πουρσαϊτίδης

Πάμε να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Εθνικό, στην πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος:

«Ο στόχος είναι όσο τον δυνατό γρηγορότερα να πάρουμε κάποιες νίκες και να αξιολογήσουμε καλύτερα το υφιστάμενο ρόστερ και να δώσουμε κάποιες ευκαιρίες στους μικρούς, σε κάποια δικά μας παιδιά. Διότι είναι κρίμα να μην έχεις παιδιά από τις ακαδημίες στην αρχική ενδεκάδα. Είναι ένας στόχος που έχω βάλει από όταν μπήκαμε στο β’ γκρουπ».

Να λοιπόν που σήμερα, τέσσερις ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την Ανόρθωση και με διαφορά ασφαλείας από τη θερμή ζώνη, που έκανε πράξη τις δηλώσεις του. Απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου προχώρησε σε δέκα αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, βλέποντας την ομάδα του να επικρατεί με 1-0.

Το γκολ (και το γκολ!) μάλιστα πέτυχε ο νεαρός Γαβριήλ και ήταν το πρώτο του σε αγώνα πρωταθλήματος (είχε σκοράρει και στο κύπελλο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ περιλάμβανε τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο από την ακαδημία. Ο λόγος για τους Γαβριήλ και Κατσαντώνη, ενώ οι άλλοι δύο ήταν οι Σιέλης και Γουίλερ.

Η είδηση ωστόσο ήρθε με την είσοδο του 16χρονου μέσου Στέλιου Βρόντη, ο οποίος μπήκε στο 67’ αντί του Κατσαντώνη. Ο μικρός δεν τα πήγε άσχημα και σίγουρα πρόκειται για μεγάλη στιγμή για τον ίδιο, ο οποίος προπονείται το τελευταίο διάστημα με την ανδρική ομάδα.

Ειδικά από τη στιγμή που ήρθε η νίκη, επομένως έγινε ακόμη ένα βήμα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, η συνέχεια αναμένεται ανάλογη στα εναπομείναντα ματς του β’ γκρουπ. Εν μέσω των δύο παιχνιδιών κυπέλλου με την Ανόρθωση και ανεξαρτήτως της έκβασής τους, ο Πουρσαϊτίδης αναμένεται να ρίξει στο γήπεδο και άλλα παιδιά της ακαδημίας.

Δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάρουν γεύση από παιχνίδια Α’ Κατηγορίας, εμπειρία που μπορεί να φανεί πολύτιμη στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ