aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πέντε παίκτες και βλέπουν – Οι θέσεις ενίσχυσης

ΑΠΟΕΛ: Πέντε παίκτες και βλέπουν – Οι θέσεις ενίσχυσης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Δεν θα γίνουν κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα για το πώς θα κινηθεί η ομάδα όσον αφορά στον προγραμματισμό. Ο διευθυντής Ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι, έκανε τις αρχικές σκέψεις σχετικά με το πλάνο ενίσχυσης, το οποίο προβλέπει σε πρώτη φάση την προσθήκη πέντε ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές.

Οι πληροφορίες που φέρουν τον Κέβιν Λαφράνς να περνά το κατώφλι του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» μόνο αβάσιμες δεν είναι. Ο δυναμικός αμυντικός αρέσει και μάλιστα αρκετά, οπότε μετά τον τελικό του κυπέλλου (22 Μαΐου) αναμένεται ότι θα προκύψουν νεότερα. Την ίδια ώρα, θα καλυφθεί το κενό που προέκυψε με την αποχώρηση του Εμίλιο Ενσούε. Αναζητείται φουλ μπακ, ο οποίος θα αποτελέσει ιδανική επιλογή, παρέα με τον Αντόνιο Γιάκολις (μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλο ρόλο).

Σε ενίσχυση προσανατολίζονται στον ΑΠΟΕΛ και για τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Χουάν Κασίνι αποχωρεί, ο Κώστας Αρτυματάς ίσως μετακομίσει σε ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο Σάββας Γκέντσογλου δεν εντυπωσίασε, ενώ ο Νούνο Μοράις είναι 35 ετών.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Λίγες μετεγγραφές, ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και πωλήσεις

Από εκεί και πέρα, θα προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό ακραίος επιθετικός. Πρώτη επιλογή ήταν και παραμένει ο 19χρονος διεθνής Ιορδανός Όμαρ Χάνι. Οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Φαϊσαλί, ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματά του, θα συνεχιστούν και αναλόγως θα αποφασιστεί το πότε ο Πρόδρομος Πετρίδης θα πετάξει για Αμάν ώστε να ντύσει τον βραχύσωμο παίκτη στα γαλαζοκίτρινα.

Διαβάστε επίσης: Οι 25.500 βαθμοί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανοί αντίπαλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τέλος, ενίσχυση θα γίνει και στην κορυφή της γραμμής κρούσης. Παρόλο που ο Ρέζα Γκουτσανετζάντ επιστρέφει από τον δανεισμό στη Σίδνεϊ, δεν υπολογίζεται. Την ίδια ώρα, ο Λέο Νατέλ ανήκει στη Σάο Πάολο, οπότε κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι το σενάριο επίτευξης συμφωνίας ενώ ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, δανεικός από την Παλέρμο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει καθώς δεν βρήκε μόνιμη θέση στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ