aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πέντε ημέρες και μία θέση κενή

ΑΠΟΕΛ: Πέντε ημέρες και μία θέση κενή

Από χθες άδειασε μια θέση κοινοτικού στον κατάλογο Α του ΑΠΟΕΛ, με τον δανεισμό του Μπερτ Έσελινκ στον Ολυμπιακό. Απομένουν πέντε ημέρες έως την εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου και αυτομάτως, γίνονται σκέψεις για άλλη μία προσθήκη.

Άλλωστε, ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε πει μετά τον αποκλεισμό με την Τζουργκάρντεν ότι θα μιλούσε με τον Πρόδρομο Πετρίδη και θα παίρνονταν αποφάσεις. Προς το παρόν, οι γαλαζοκίτρινοι λένε πως δεν υπάρχει κάτι για ενίσχυση, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει η κενή θέση και τα πέντε 24ωρα, όλα είναι πιθανά.

Όσο για τη φυγή του Ολλανδού, οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν πως είναι καλυμμένοι στο κέντρο της άμυνας στην παρουσία των Χοσέ Κρέσπο, Λάσα Ντβάλι, Ανδρέα Καρώ, Πάρη Πολυκάρπου και Ντάνιελ Ντουμπραβάνου. Όπως φάνηκε και κόντρα στη σουηδική ομάδα, κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί στην καρδιά της οπισθοφυλακής και ο Γκεόργκι Κοσταντίνοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ