aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πείραμα» ή μονιμοποίηση από Ουζουνίδη;

ΑΠΟΕΛ: «Πείραμα» ή μονιμοποίηση από Ουζουνίδη;

Την ευκαιρία να δοκιμάσει μερικά πράγματα που είχε κατά νου άρπαξε στον επαναληπτικό αγώνα με τη Βασιλεία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής χρησιμοποίησε τον Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς σε ρόλο ανασταλτικού μέσου. Μία θέση που δεν είναι άγνωστη στον Ελβετό και η τεχνική ηγεσία ήθελε να διαπιστώσει κατά πόσο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να ανταποκριθεί.

Με τον Σόουζα να ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα και τον Μάτιτς να κυμαίνεται στη μετριότητα γι’ άλλο ένα παιχνίδι ο Ουζουνίδης επιδίωξε να βγάλει άσο από το μανίκι και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα μονιμοποιήσει τον Μιχαΐλοβιτς στη συγκεκριμένη θέση.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ κράτησε στον πάγκο τους Πάβλοβιτς και Χαλένιους, δοκίμασε επιθετικό κορυφής τον Τάαμαρι, όμως όπως είπε και ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από το μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Στην πρώην του Τόζα ο Σόουζα με 750.000 ευρώ τον χρόνο

Ο αγώνας με την Ομόνοια την Καθαρά Δευτέρα χαρακτηρίζεται και είναι κομβικής σημασίας για τον ΑΠΟΕΛ. Με νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» οι γαλαζοκίτρινοι θα μπουν με αποφασιστικότητα και ανεβασμένη ψυχολογία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ ενδεχόμενη ήττα ενδεχομένως να είναι η «ταφόπλακα» του στόχου της διατήρησης των κεκτημένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ