aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πέφτουν «βροχή» τα βιογραφικά - Εκτός λίστας ο Κέρκεζ, «αλμυρός» ο Δώνης

ΑΠΟΕΛ: Πέφτουν «βροχή» τα βιογραφικά – Εκτός λίστας ο Κέρκεζ, «αλμυρός» ο Δώνης

Στη διαδικασία αξιολόγησης προπονητών βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη επιχειρεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το όνομα του Ντούσαν Κέρκεζ εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων, όμως ο Βόσνιος τεχνικός δεν βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Όχι γιατί στον Αρχάγγελο δεν εκτιμούν τις ικανότητες του, αλλά γιατί έχει συμβόλαιο με την Τσουκαρίνσκι, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν.

Όσον αφορά τον Γιώργο Δώνη, δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έδωσε διαπιστευτήρια και στις δύο θητείες του στον ΑΠΟΕΛ. Την ίδια ώρα πρόκειται για μια «αλμυρή» περίπτωση και πολύ πιθανόν εκτός κόκκινης γραμμής των οικονομικών του ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή.

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων λαμβάνει συνεχώς προτάσεις προπονητών και όπως είναι λογικό εμφανίζονται ονόματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αν και δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα, πρόθεση των διοικούντων τον ΑΠΟΕΛ είναι να καταλήξουν στον εκλεκτό το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε να «τρέξουν» τα θέματα προγραμματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ