aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Μπόι Βάτερμαν!

ΑΠΟΕΛ: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Μπόι Βάτερμαν!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τις συζητήσεις του ΑΠΟΕΛ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπόι Βάτερμαν, κάτι που προφανώς φέρνει ικανοποίηση, αφού οι ικανότητες του Ολλανδού τερματοφύλακα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Η διοίκηση κατέθεσε εδώ και μέρες την πρότασή της και το θέμα πλέον βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σύντομα, αναμένεται ότι θα σημειωθούν ευχάριστες εξελίξεις για την παραμονή του.

Στον 35χρονο, που μετρά 132 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, είχε γίνει πρόταση για συμβόλαιο ενός έτους, με τα χρήματα όμως να μην ήταν εκείνα που αρχικά ήθελε ο ίδιος. Παρόλα αυτά, υπήρξε καλή θέληση από τις δύο πλευρές για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο υψηλόσωμος πορτιέρε να υπερασπιστεί την εστία για πέμπτη διαδοχικά αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μισή ενδεκάδα μετεγγραφές, οι θέσεις ενίσχυσης

Οι διαπραγματεύσεις φτάνουν αισίως στο τέλος και, το σημαντικότερο, η ψαλίδα μειώθηκε. Σε τέτοιο σημείο που το ενδεχόμενο να πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο να φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο. Κάτι που επιβεβαιώθηκε παρεμπιπτόντως από επίσημα χείλη. Στόχος των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ είναι το εν λόγω κεφάλαιο να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες και να εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτό, ασφαλώς, ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του Μπόι Βάτερμαν να συνεχίσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», γεγονός που διευκόλυνε στην πορεία τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ολλανδός, εκτός από το ότι δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία με τους πρωταθλητές, εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τη μεγάλη στήριξη προς το πρόσωπό του όταν πέρασε από σοβαρό τραυματισμό και μοιραία έμεινε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Στην ομάδα της Λευκωσίας ήταν δίπλα στον θηριώδη τερματοφύλακα και τον στήριξαν ποικιλοτρόπως προκειμένου να μπει εκ νέου στη μάχη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ