aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Πέδρο: Τον ξέρει, τον εμπιστεύεται, τον θέλει!

ΑΠΟΕΛ/Πέδρο: Τον ξέρει, τον εμπιστεύεται, τον θέλει!

Σε ποδοσφαιριστή που γνωρίζει άριστα ο Σωφρόνης Αυγουστή και διατηρεί μάλιστα άριστες σχέσεις, έχουν στρέψει το μετεγγραφικό ενδιαφέρον στον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον Ζοάο Πέδρο! Εγιναν οι πρώτες συζητήσεις και όπως διαρρέει, προκύπτει πρόσφορο έδαφος ώστε ο Πορτογάλος δεξιός μπακ-χαφ να επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα και να συνεργαστεί εκ νέου με τον προπονητή που τον εμπιστεύτηκε όσο κανένας άλλος στην καριέρα του. Ωστόσο απαιτείται χρόνος για να μιλήσει κανείς με σιγουριά για την πορεία των συζητήσεων.

Ο 35χρονος, υπενθυμίζουμε, μετά από έξι συναπτά χρόνια στον Απόλλωνα, κατά τα οποία μοίρασε 106 ασίστ και πέτυχε 11 γκολ, αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι και επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό τούτη τη φορά της Ακαντέμικα ντε Κοΐμπρα, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας. Ο Πέδρο που έχει αγωνισθεί μέχρι στιγμής σε 10 αναμετρήσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο) παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει εκ νέου στην Κύπρο, φτάνει να βρεθεί η «χρυσή» τομή με την Ακαντέμικα. Το τρέχον συμβόλαιο του Πορτογάλου, βλέπετε, εκπνέει την 1η Ιουλίου.

Ο Αυγουστή, όπως προαναφέραμε, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πέδρο και προφανώς, κρίνει ότι μπορεί να δώσει πολύ περισσότερες λύσεις στον σχηματισμό 3-5-2 σε σχέση με τον Ισάμ Τσεπάκ. Ο Μαροκινός, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει προσαρμοστεί στον βαθμό που περίμεναν στον ΑΠΟΕΛ και ως εκ τούτου, μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής με τον εξελίξιμο Δημήτρη Θεοδώρου.

Ο Πέδρο που εντάχθηκε στον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2015, αρχικά ως δανεικός από την Μπράγκα και στη συνέχεια με ελεύθερη μετεγγραφή, έπαιξε σε 249 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την κυανόλευκη φανέλα, κατακτώντας δύο κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ, πανηγυρίζοντας παραλλήλως τρεις προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι 42 συμμετοχές που είχε καταγράψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Απόλλωνα,  αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του λεμεσιανού συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ