aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Πέδρο: Η «καψούρα» του Αυγουστή στον Αρχάγγελο

ΑΠΟΕΛ-Πέδρο: Η «καψούρα» του Αυγουστή στον Αρχάγγελο

Ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με τον Ζοάο Πέδρο έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποτελούσε διακαή πόθο του Σωφρόνη Αυγουστή, αφού συνεργάστηκαν κατά την κοινή παρουσία τους στον Απόλλωνα.

Ο Πέδρο έρχεται με 14 συμμετοχές και 1049 λεπτά στην πορτογαλική Β’ Κατηγορία με την Ακαντέμικα. Ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα, γνωρίζει τον προπονητή και την αγωνιστική φιλοσοφία του και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο νέο επαγγελματικό περιβάλλον του.

Στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» άλλωστε, θα συναντήσει και άλλα γνώριμα μέλη του προπονητικού επιτελείου, με τους οποίους συνεργάστηκε στον Απόλλωνα, όπως οι Περικλής Παπαπαναγής και Ιωακείμ Ιωακείμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την εγγραφή του δεν θα χρειαστεί να διαγραφεί ποδοσφαιριστής, καθώς ο Μπερτ Έσελινγκ που ανακοινώθηκε απόψε είναι καταλόγου Β και ήδη υπάρχει κενή θέση στον κατάλογο Α από τη διαγραφή του άτυχου Ράφαελ Σάντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ