aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Πέμπτη απόπειρα και «φαρμακερή»

AΠΟΕΛ: Πέμπτη απόπειρα και «φαρμακερή»

Με τον αέρα των εφτά συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις- πέντε στο θεσμό του πρωταθλήματος- πάει ο ΑΠΟΕΛ στα ντέρμπι με την Ανόρθωση (12/1) στο ΓΣΠ για την 16η αγωνιστική και ΑΕΛ στο Τσίρειο (20/1) για την 17η.

Τέσσερις φορές από την αρχή της φετινής περιόδου ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε δύο σερί νίκες, όμως ουδέποτε δεν «κόλλησε» τρίτη μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου. Οι επιτυχίες με Απόλλωνα, Σαλαμίνα και Ομόνοια σηματοδότησαν την αρχή για μία «ξέφρενη» πορεία από την ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, η οποία κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μούσα δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Θα προχωρήσουμε και χωρίς τον Τάαμαρι»

Oι πρωταθλητές δεν θυμίζουν σε τίποτα την προβληματική ομάδα των πρώτων μηνών και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον για επίτευξη του ιστορικού στόχου της κατάκτησης του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: The Guardian: «Ο επικίνδυνος-γοητευτικός Τάαμαρι τούς εξέθεσε»

Το Σάββατο οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να πετύχουν άλλη μία αποστολή υποχρεώνοντας την Ανόρθωση στην πρώτη εκτός έδρας ήττα της (είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχασε μακριά από την έδρα της), ώστε να πάνε με… αέρα κορυφής στο προδιαγραφόμενο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΛ στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ