aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάτησε Σουηδία και «τρέχει» για το ματς των €3.000.000+

ΑΠΟΕΛ: Πάτησε Σουηδία και «τρέχει» για το ματς των €3.000.000+

Στην Στοκχόλμη προσγειώθηκε μετά από πτήση τεσσάρων ωρών και σαράντα λεπτών η αποστολή του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν στη Σουηδία λίγο μετά τις 14:30 ώρα Κύπρου (13:30 τοπική) και «τρέχουν» για να προετοιμαστούν όσο το δυνατό καλύτερα για τον αγώνα με την Τζουργκάρντεν, για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε τις Μπότεφ Πλόβντιβ και Κιλιλζάρ για να φθάσει στον προθάλαμο των ομίλων της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης. Πλέον, είναι ένα βήμα μακριά από την επιστροφή τους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Το δέλεαρ των €3.000.00+ είναι τεράστιο για τα δεδομένα της εποχής και της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας, ενώ αν τα καταφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι θα γίνουν η πρώτη κυπριακή ομάδα με συμμετοχή και στις τρεις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Το εμπόδιο της Τζουργκάρντεν είναι αρκετά ψηλότερο σχέση με τα προηγούμενα δύο και η «Tele2 Arena» δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα σχεδόν βουβά γήπεδα σε Βουλγαρία και Καζακστάν που επισκέφθηκε φέτος ο ΑΠΟΕΛ, καθώς αναμένονται πέραν των 20.000 Σουηδών οπαδών. Υπό τις οδηγίες του Μάκη Σεργίδη— εν τη απουσία του Σωφρόνη Αυγουστή που έμεινε στην Κύπρο λόγω ίωσης— οι γαλαζοκίτρινοι θα προπονηθούν σε συνθετικό τάπητα, κάτι που θα πράξουν και την Τρίτη (16/8) στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση την Τετάρτη (17/8, 19:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ