aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παρέμβαση σε έντονο ύφος του ραβίνου Άμι Πικόσκι για Ατζίλι

ΑΠΟΕΛ: Παρέμβαση σε έντονο ύφος του ραβίνου Άμι Πικόσκι για Ατζίλι

Ισχυρό υποστηρικτή βρήκε ο Ομέρ Ατζίλι. Η φημολογία επιστροφής του Ισραηλινού εξτρέμ στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα έχει διχάσει τους υποστηρικτές της ομάδας, καθώς αρκετοί επιθυμούν να δουν στην ομάδα τους τον δεξιοπόδαρο εξτρέμ ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων παικτών στο πρωτάθλημα της χώρας κατά τη θητεία του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, και άλλοι είναι σφόδρα κατά σε αυτό το ενδεχόμενο.

Αιτία αυτού η πολύκροτη υπόθεση της συναίρεσης με ανήλικα που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια και ώθησε την ομάδα της πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας να βγάλει στο «σφυρί» τον Ομέρ Ατζίλι και τον Ντορ Μίχα της Ανόρθωσης.

Ο ραβίνος των ποδοσφαιριστών στο Ισραήλ υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ: «Έκανε ένα λάθος από ηθικής και όχι εγκληματικής πλευράς, ακόμη και η σύζυγός του τον έχει συγχωρέσει, ποιος δεν πρέπει να τον συγχωρέσει;», διερωτήθηκε.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ραβίνος Άμι Πικόσκι χαρακτήρισε τον Ατζίλι χαριτωμένο άνθρωπο που δεν έχει βλάψει κανέναν. «Είδα σήμερα ότι υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες κατά της άφιξης του Ομέρ Ατζίλι στη Μακάμπι Χάιφα, λόγω ενός λάθους που έκανε στο παρελθόν. Γνωρίζω τον αγαπητό Ομέρ για πολλά χρόνια, από τότε που έπαιξε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είναι ένας χαριτωμένος άνθρωπος και ένας άντρας που δεν έβλαψε κανέναν», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε.

«Ο Ομέρ είναι ένας ταπεινός άντρας και κάθε φορά που του ζητούσα ένα βίντεο χαιρετισμού για ένα παιδί ή οποιαδήποτε βοήθεια το έκανε αμέσως. Χωρίς ερωτήσεις και δικαιολογίες. Είναι ένα άτομο που χρειάζεται η ισραηλινή κοινωνία. Είναι αλήθεια ότι έκανε ένα ηθικό λάθος και όχι στην εγκληματική πλευρά λόγω του γεγονότος ότι η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση εναντίον του.

Διαβάστε επίσης: Champions League: Ο ΑΠΟΕΛ στις κορυφαίες 50 ομάδες της ιστορίας, 2η κυπριακή η Ομόνοια

Θέλετε να καταστρέψετε την καριέρα ενός ατόμου για ένα λάθος; Να καταστρέψετε τη ζωή ενός ατόμου; Εάν ο Θεός ξέρει πώς να μας συγχωρήσει για τις αμαρτίες που διαπράττουμε, τότε δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε τον Ομέρ για το λάθος που έκανε; Ακόμη και η πολύ αγαπητή του γυναίκα τον έχει ήδη συγχωρήσει, ποιος δεν πρέπει να τον συγχωρέσει; Ο Ομέρ μετανόησε, είναι καλός άνθρωπος και είναι ένα πλεονέκτημα για κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά», κατέληξε ο ραβίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ