aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Παράθυρο» για τον Μπέλετς!

ΑΠΟΕΛ: «Παράθυρο» για τον Μπέλετς!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη συνάντηση που είχε ο Βιντ Μπέλετς με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατά την οποία διευθετήθηκαν οι αποδοχές του κατά τη λήξασα σεζόν, διαμηνύθηκε στον Σλοβένο τερματοφύλακα πως εάν εξασφαλίσει την ελευθέρα του από τη Σαμπντόρια, τότε θα επανέλθουν με πρόταση. Εν ολίγοις, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον για να παραμείνει!

Ο 30χρονος παρουσιάστηκε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, διαβεβαιώνοντας τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ ότι θα τα πει με τη Σαμπντόρια επί του συγκεκριμένου ζητήματος και θα τους ενημερώσει. Στην ομάδα της Λευκωσίας, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με παράγοντες της Σαμπντόρια ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους, αλλά δεν ανταποκρίνονταν.

Το συμβόλαιο του Βιντ Μπέλετς με τον ιταλικό σύλλογο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο. Την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε με τη μορφή δανεισμού και προχθές, ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ η ολοκλήρωσης της εν λόγω συμφωνίας αφού προηγουμένως διευθετήθηκαν οι αποδοχές τους διεθνούς τερματοφύλακα για τη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

Στο συγκεκριμένο σκέλος, υπάρχει εκκρεμότητα με τους Μπόι Βάτερμαν και Μίλαν Γέφτοβιτς. Διαφώνησαν με την πρόταση που τους κατατέθηκε, η οποία προβλέπει καταβολή των δεδουλευμένων έως τις 15 Μαρτίου. Ιδιαίτερα με τον Ολλανδό τερματοφύλακα, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να βάλουν… τελεία όσο γίνεται πιο σύντομα αφού έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας. Εκκρεμεί, υπενθυμίζουμε, η ανακοίνωση για τον Στάθη Αλωνεύτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ