aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παράδοση από ατσάλι, κέρδισε εμφαντικά και στα στατιστικά

ΑΠΟΕΛ: Παράδοση από ατσάλι, κέρδισε εμφαντικά και στα στατιστικά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Χρόνο με τον χρόνο, ο ΑΠΟΕΛ φτιάχνει παράδοση από ατσάλι εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας. Τη νίκησε χθες με 4-0 στο ΓΣΠ φτάνοντας στα 18 συνεχόμενα τρίποντα εις βάρος της, σε αγώνες πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας, υποχρεώνοντάς την παραλλήλως για πρώτη φορά σε δύο σερί ήττες στην τρέχουσα σεζόν (μετά το 0-2 από την Αλκή). Έτσι, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά με 26 βαθμούς και θα περιμένει απόψε να δει αν θα παραμείνει εκεί (η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Ερμή).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ξανά σε νέα (εντυπωσιακή) «έκδοση», με άνεση και κυριαρχία 76%  

Το πέναλτι που κέρδισε ο Γκάγιας Ζαχίντ και αξιοποίησε ο Νούνο Μοράις στο 30’ (έβδομο εύστοχο στο πρωτάθλημα), το αυτογκόλ του Κωνσταντίνου Μιντίκκη στο 38’, η εύστοχη κεφαλιά του Εμίλιο Ενσούε στο 81’ και το σουτ του Τομάς Ντε Βινσέντι στο 90’+2 έγραψαν την ιστορία του παιχνιδιού. Νίκη δίκαιη για τους γαλαζοκίτρινους βάσει αγωνιστικής παρουσίας, καθώς είχαν τα γκολ, τις περισσότερες ευκαιρίες και τη συντριπτική κατοχή της μπάλας με ποσοστό κατοχής 76%-24%.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Από πεντάρα σε τεσσάρα ο ΑΠΟΕΛ!

Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την Ομόνοια, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ίδια ημέρα την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ