aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παρά την αύξηση €70.000, το πράγμα ακόμη ζορίζει με τον Αλ-Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Παρά την αύξηση €70.000, το πράγμα ακόμη ζορίζει με τον Αλ-Τάαμαρι

Πάνω που πάει να φανεί το φως στην άκρη του τούνελ για την περίπτωση του Μούσα Αλ-Τάαμαρι, το πράγμα περιπλέκεται αρκετά. Από τη μια η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τονίζει, μετά και από τη δέσμευση του παίκτη, ότι τη Δευτέρα (6/7) θα γνωρίζει την οριστική απάντηση του Ιορδανού εξτρέμ στην πρόταση που του έγινε για επέκταση του συμβολαίου του κι από την άλλη ο ίδιος ο Αλ-Τάαμαρι έρχεται να δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό στην πατρίδα του ότι ο προορισμός του θα καθοριστεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

Το τι θα γίνει τελικά θα το γνωρίζουμε κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, όταν θα λήξει και η προθεσμία που δόθηκε στον 23χρονο άσο για να απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση μέχρι το 2022 με καλύτερους οικονομικούς όρους από ό,τι πέρσι, που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Νικολακόπουλο στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» προβλέπει αύξηση από τα 180.000 σε 250.000 ευρώ ετησίως.

Ο Αλ-Τάαμάρι γνωρίζει για τις ματιές του Ολυμπιακού Πειραιώς και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων και πιέζεται από την οικογένεια του να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Γι’ αυτό άλλωστε τόνισε στο «Security FM» θα προτιμούσε να είναι προσεκτικός για την επιλογή που θα κάνει. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν υπογράψει για έναν επιπλέον χρόνο, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση σε ενδεχόμενη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ