aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ-Παναθηναϊκός: Σαν μια παρτίδα σκάκι η υπόθεση του Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ-Παναθηναϊκός: Σαν μια παρτίδα σκάκι η υπόθεση του Ζαχίντ

Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «Sports24.gr» κάνει αναφορά στην υπόθεση Γκάγιας Ζαχίντ και τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΑΠΟΕΛ δεν έχουν απ’ ευθείας επικοινωνίας για τον παίκτη και περιμένουν από την άλλη πλευρά το πρώτο βήμα. Τονίζεται μάλιστα στο ρεπορτάζ ότι ο πρώην προπονητής των «γαλαζοκιτρίων» και νυν των «πρασίνων» της Αθήνας Γιώργος Δώνης επιμένει στην απόκτηση του Πακιστανού, με νορβηγικό διαβατήριο, μέσου καθώς γνωρίζει τις δυνατότητές του.

Ακολουθεί αυτούσιο το δημοσίευμα: «Σε παρτίδα σκάκι έχει εξελιχτεί η υπόθεση του Γκάγιας Ζαχίντ… Από τη μία πλευρά ο Παναθηναϊκός, από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ και στη μέση ο ποδοσφαιριστής. Μόνο που για την ώρα, οι ομάδες μένουν αμετακίνητες στις θέσεις τους. Από την προηγούμενη Δευτέρα (15/7) ο Νίκος Νταμπίζας διέκοψε την επικοινωνία με τους Κύπριους, διότι δεν απάντησαν στην πρόταση δανεισμού που κατέθεσε. Αυτό σημαίνει πως σε ότι αφορά τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, δεν έχει πραγματοποιήσει άλλη προσέγγιση.

Πλέον, το ζήτημα συντηρείται από τον Ζαχίντ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει συνεχόμενες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και πιέζει να συναινέσουν στο δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. Όμως, οι Κύπριοι δεν θα συγκατατεθούν γιατί δεν αποδέχονται το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Βάση συμβολαίου, ο Ζαχίντ θα λάβει περίπου 420.000 ευρώ για τη σεζόν 2019-2020. Ο Νταμπίζας δεν μπορεί να προσφέρει όλο το ποσό και πρότεινε να καλύψει ο Παναθηναϊκό κοντά στις 300.000 ευρώ. Κάτι που αρνείται ο ΑΠΟΕΛ, αφού επιθυμεί να απαλλαγεί από το σύνολο της αμοιβής του Ζαχίντ. Οπότε, αυτή η διαφωνία δεν έχει καταστεί δυνατό να λυθεί μέχρι στιγμής.

Θεωρητικά, ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να περιμένει, αφού ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να εσαεί να διεκδικεί τον Ζαχίντ και θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής επείγεται να ενσωματωθεί σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον που θα υπολογίζεται. Ο Γιώργος Δώνης επιμένει στην απόκτηση του Ζαχίντ, διότι πιστεύει ότι στα οικονομικά όρια που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός, ο συγκεκριμένος έχει το «πακέτο». Ακόμα, ο Δώνης ξέρει τον Ζαχίντ από τη συνεργασία τους στην Κύπρο, άρα δεν θα χρειαστεί να τον μυήσει στη φιλοσοφία του. Βέβαια, τα προαναφερόμενα δεν αρκούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ