aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παίρνουν τα μέτρα τους

ΑΠΟΕΛ: Παίρνουν τα μέτρα τους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης κατέληξε σε πολύ μεγάλο βαθμό όσον αφορά στον συνδυασμό που θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου την ψήφο των μετόχων της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, δεν θα προκύψει κατά την τρέχουσα εβδομάδα σχετική ανακοίνωση αφού υπάρχει χρόνος μέχρι τις 29 Μαΐου, ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Από το περιβάλλον του Κυριακίδη, λέγεται επίσης ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από 30 και βάλε άτομα για να εμπλακούν στον συνδυασμό. Από ανθρώπους που προέρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο μέχρι και ανθρώπους που δεν έχουν εμπλακεί ποτέ ξανά με τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ. Την ίδια ώρα, ο Κυριακίδης και οι συνεργάτες του ολοκληρώνουν πλήρως τη μελέτη για την οικονομική κατάσταση στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ και εντείνουν τις ενέργειες για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή. Τη σύναψη συνεργασίας με επενδυτικό οίκο ώστε να μπουν λεφτά στο ταμείο και η ομάδα να προχωρήσει με βάση ένα πλάνο πενταετίας. Γίνονται καθημερινά προσπάθειες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και όπως αφήνεται να εννοηθεί, ακόμα κι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, δεν θα κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Επομένως, με βάση τις σημερινές ενδείξεις, η Γενική Συνέλευση θα έχει εκλογικό χαρακτήρα και ασφαλώς θα είναι ιστορική. Για πρώτη φορά θα δούμε εκλογική μάχη στα χρονικά της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Βλέπετε, οι πληροφορίες συγκλίνουν και λένε πως ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θα υποβάλουν υποψηφιότητα. Θα ενημερώσουν μάλιστα για το πλάνο τους σε συνέντευξη Τύπου.

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιείται σήμερα από φίλους της ομάδας ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας. Η συνάντηση του κόσμου θα γίνει στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας (19:00), με τελικό προορισμό το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ζητούν την αλλαγή της διοίκησης και συνάμα τον τρόπο διαχείρισης της εταιρείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ