aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παίκτες στην πόρτα εξόδου, από MRI o Οκριασβίλι

ΑΠΟΕΛ: Παίκτες στην πόρτα εξόδου, από MRI o Οκριασβίλι

«Πάγωσαν» στον ΑΠΟΕΛ βλέποντας τον Τορνίκε Οκριασβίλι να αποχωρεί τραυματίας στο 36’ του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός θα περάσει σήμερα από MRI ώστε να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος και το διάστημα αποχής του. Οι αρχικές ενδείξεις δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.

Γι’ αυτό και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το αυριανό φιλικό με τον Παναθηναϊκό (21:00, Cablenet) στη Λεωφόρο. Θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό με τον Απόλλωνα, το προσεχές Σάββατο. Όσον αφορά στην εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο φιλικό με την ΑΕΚ, μπορεί να χαρακτηριστεί διπρόσωπη. Στο πρώτο ημίχρονο κρίνεται θετική, με τον Βινίσιους που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του να σκοράρει στο 22’. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδης είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές. Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο επηρέασαν την εικόνα της ομάδας, που δέχθηκε την ισοφάριση στο 77’.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ελλαδίτη τεχνικού του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα, αφού δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση κυρίως του πρώτου ημιχρόνου αλλά πρόσθεσε: «Κάποια παιδιά δεν ανταποκρίνονται και είναι κάτι που με λυπεί. Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη». Με την πιο πάνω τοποθέτηση, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που φέρουν ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην πόρτα εξόδου του «Αρχάγγελου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ