aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παιχνίδι που διαλύει τους «ιούς», φέρνει ηρεμία και οπλίζει με σθένος

ΑΠΟΕΛ: Παιχνίδι που διαλύει τους «ιούς», φέρνει ηρεμία και οπλίζει με σθένος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ανεξαρτήτως απόδοσης ή τέλος πάντων όσων έγιναν, κάθε ματς που περνά με τρίποντο για τον ΑΠΟΕΛ διαγράφεται από το μπλοκάκι, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και εν τέλει τα «αντισώματά» του, «απογοητεύοντας» παραλλήλως τους αντιπάλους του που περιμένουν πώς και πώς γκέλα.

Τα κίνητρα για την ομάδα της Λευκωσίας στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια είναι προφανώς αυξημένα καθώς παίρνοντας τη νίκη, ψαλιδίζει αυτομάτως τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΛ στους τρεις βαθμούς, φτάνοντας σε θέση βολής. Αν πάρει στο ζητούμενο, παραλλήλως, μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για να τρέξει ένα σπριντ προς την υλοποίηση του μεγάλου στόχου. Γιατί, πάντοτε, μια επιτυχία επί του «αιωνίου» αντιπάλου, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Διαλύει τους «ιούς», φέρνει ηρεμία και οπλίζει με σθένος ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επικίνδυνη εξάρτηση…

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε στην έως τώρα διαδρομή παιχνίδια κατά τα οποία δεν ήταν ανώτερος του αντιπάλου, ματς ακόμη που είχαν στραβώσει, έχοντας προφανώς και τις λεπτομέρειες υπέρ του. Αν κι αναζητεί το σύνολο «χημεία» και η (αγωνιστική) εικόνα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, διαθέτει παίκτες με ισχυρότερη προσωπικότητα.

Όλα αυτά, ωστόσο, δεν του διασφαλίζουν προφανώς κάτι απέναντι στην (πληγωμένη) Ομόνοια. Οπωσδήποτε πρέπει να σκοράρει, να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες στην ανασταλτική συμπεριφορά της αντιπάλου, να τρέξει περισσότερο, να προσέξει στις στατικές φάσεις και να μην επιτρέψει κυρίως στον Ντάρμπισαϊρ να γίνει επικίνδυνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ