aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Παγώνει» το θέμα Χάνι ελέω... Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ: «Παγώνει» το θέμα Χάνι ελέω… Απόλλωνα

Ομάρ Χάνι από εβδομάδας στον ΑΠΟΕΛ! Άπαντες στον Αρχάγγελο, έχουν στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα (04/05), όπου οι γαλαζοκίτρινοι με νίκη κλειδώνουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας έχουν προτεραιότητα και οι εξελίξεις που αφορούν τα θέματα προγραμματισμού θα συνεχιστούν από βδομάδας.

Όπως ήδη έχει αναφέρει η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, ο Ομάρ Χάνι συμφώνησε ήδη με τους γαλαζοκίτρινους τόσο για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας όσο και για τις απολαβές που θα έχει σε περίπτωση που μετακομίσει στον «Αρχάγγελο».

ΑΠΟΕΛ και Αλ Φαϊσαλί έχουν ανοίξει εδώ και καιρό δίαυλο επικοινωνίας και μάλιστα ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης ήταν έτοιμος να ταξιδέψει προ ημερών στο Αμμάν για να κλείσει την συμφωνία. Οι Ιορδανοί αξίωσαν περισσότερα χρήματα και το ταξίδι του διοικητικού ηγέτη στη γειτονική χώρα αναβλήθηκε.

Οι συζητήσεις με την Αλ Φαϊσαλί «πάγωσαν» και αναμένεται να συνεχιστούν εντός της επόμενης εβδομάδας με τον ΑΠΟΕΛ να δίνει βαρύτητα στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον Απόλλωνα που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα τον πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ