aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Παγωμάρα» με Τάαμαρι, έφυγε υποβασταζόμενος

ΑΠΟΕΛ: «Παγωμάρα» με Τάαμαρι, έφυγε υποβασταζόμενος

Η άνετη νίκη-πρόκριση με 3-0 του ΑΠΟΕΛ επί της Σουτιέσκα επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μούσα Τάαμαρι. Οι γαλαζοκίτρινοι με χατ-τρικ του Αντρίγια Πάβλοβιτς κέρδισαν εύκολα την ομάδα του Μαυροβουνίου και με συνολικό σκορ 4-0 σφράγισαν το εισιτήριο της πρόκρισης στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα χαμόγελα στο ΓΣΠ «πάγωσαν» λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων του ΑΠΟΕΛ έμεινε στο έδαφος. Ο Ιορδανός έχασε μία τεράστια ευκαιρία και σωριάστηκε στο έδαφος. Φάνηκε ότι δέχθηκε κτύπημα από τον αμυντικό της Σουτιέσκα και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Cablenet ο Τάαμαρι δέχθηκε κτύπημα στο γαστροκνήμιο και δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, εντούτοις θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη (31/7). Πάντως, ο Τάαμαρι περπάτησε μόνος, χωρίς βοήθεια, προς τα αποδυτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ