aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει στο «αιώνιο» ντέρμπι με… πόνους στη μέση

ΑΠΟΕΛ: Πάει στο «αιώνιο» ντέρμπι με… πόνους στη μέση

Το κεφάλαιο «ΑΕΚ» έκλεισε και στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται ήδη στη σελίδα «Ομόνοια». Το μεγαλύτερο θέμα που βασανίζει το μυαλό του Σωφρόνη Αυγουστή αφορά τη μεσαία γραμμή. Διότι πέραν του ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο ηγέτης της ομάδας του, υπάρχουν και άλλα σημαντικά ζητήματα.

Κατ’ αρχάς, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μάριους Λουντεμό, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα». Οι ενδείξεις λένε πως δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Σε διαφορετική περίπτωση πάντως θα σπάσει το δίδυμο των χαφ, με το οποίο παρατάχθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι στα τελευταία παιχνίδια. Ομολογουμένως, εκτός από το ψεσινό ματς, ο Βραζιλιάνος και ο Νορβηγός λειτούργησαν καλά.

Υπάρχουν όμως και άλλα… Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει, αλλά και να αγωνιστεί είναι θέμα ασφαλώς η πέραν του ενός μηνός αποχή του. Αναφορικα με τον Ντανίλο, παραμένει αμφίβολος αν και ανέβασε στροφές. Όσο για τον Τομάς ντε Βινσέντι, αναμενόταν μετά από καιρό να επιστρέψει σε αποστολή, αλλά την ημέρα του παιχνιδιού μαθεύτηκε ότι και πάλι είναι νοκ άουτ. Έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα με την Πάφος FC, στις 21 Αυγούστου και συνεχίζει…

Μένει λοιπόν ο Γιάννης Σατσιάς, ο οποίος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Λουντεμό και συνέβαλε στο ανέβασμα της ομάδας. Σίγουρα λοιπόν μπορεί δικαίως να προβληματίζεται ο Αυγουστή για τους ποδοσφαιριστές του νευραλγικού χώρου της μεσαίας γραμμής, σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο ματς.

Απομένουν έξι 24ωρα έως το ντέρμπι με την Ομόνοια και ο Κύπριος προπονητής είναι υποχρεωμένος να περιμένει να δει πώς θα διαμορφωθούν τα αγωνιστικά δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ