aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει να γίνει σίριαλ…

ΑΠΟΕΛ: Πάει να γίνει σίριαλ…

Δεν αντιλέγει κανείς πως «έτρεξαν» γρήγορα αρκετά ζητήματα που άπτονται του προγραμματισμού. Από τη συμβιβαστική φόρμουλα με ποδοσφαιριστές που δεσμεύονταν με συμβόλαιο και δεν υπολογίζονταν μέχρι τις προσθήκες στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει «γεμάτο» έμψυχο δυναμικό για να δουλέψει κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι υπολείπεται ένα άκρως σημαντικό κομμάτι στο παζλ. Και δεν είναι άλλο από τον παίκτη που θα αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας

Η απόφαση για την αποχώρηση του Εμίλιο Ενσούε, σε συνδυασμό με την αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που είχαν «γυαλίσει» στον Ελλαδίτη προπονητή, έφεραν μοιραία καθυστέρηση και ανανέωση δύο-τρεις φορές της σχετικής λίστας. Πρόκειται για μία θέση που γνώρισαν στον ΑΠΟΕΛ πριν από το τέλος της λήξασας σεζόν ότι θα έπαιρναν παίκτη, ωστόσο επί της παρούσης προκύπτει δυστοκία.

Ασφαλώς, υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο ιδανικός παίκτης με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Πουρσαϊτίδης. Υπολείπεται μία… γεμάτη εβδομάδα μέχρι την ετοιμασία των αποσκευών για την αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ανοιχτές «κεραίες» για Μούσα και Ζαχίντ

Επομένως οι διεργασίες θα μπουν λίαν συντόμως στην τελική ευθεία. Ο 23χρονος Αμπντούλ Ραχμάν Ουές του ΟΦΗ είναι μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν, ωστόσο το συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα της Κρήτης, αποτελεί εμπόδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ