aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει με δίδυμο που συνυπήρξε 65’ ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Πάει με δίδυμο που συνυπήρξε 65’ ο Αυγουστή

Φανέλα βασικού με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά θα πάρει, εκτός απροόπτου, ο Μπερτ Έσελινγκ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την ΠΑΕΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο και μετρά οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όλες ως αλλαγή.

Οι απουσίες των Βούγιαντιν Σάβιτς (τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών) και Ανδρέα Καρώ (θα εκτίσει ποινή τιμωρίας για κίτρινες κάρτες) ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον 22χρονο στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Βινίσιους στο κέντρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο, σε παιχνίδια πρωταθλήματος, συνολικά 65’. Συγκεκριμένα, έπαιξαν 14’ στο παιχνίδι με την Πάφος FC για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, ένα ημίχρονο στην ήττα με 4-1 από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τρία λεπτά στη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική και στις καθυστερήσεις της εκτός έδρας νίκης κόντρα στην ΑΕΛ (3-2) στο Τσίρειο. Πέραν των Βινίσιους και Έσελινγκ, διαθέσιμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας είναι ο Πάρης Πολυκάρπου, ο οποίος περιορίστηκε σε μερικές ολιγόλεπτες συμμετοχές τους τελευταίους μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ