aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πάει» και ο Ραφαέλ Σάντος

ΑΠΟΕΛ: «Πάει» και ο Ραφαέλ Σάντος

Στον ΑΠΟΕΛ επαληθεύτηκαν με το χειρότερο μάλιστα τρόπο οι φόβοι για τον τραυματισμό του Ραφαέλ Σάντος. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός την επόμενη εβδομάδα περνά την πόρτα του χειρουργείου αφού κρίθηκε αναγκαία εν τέλει η αρθροσκόπηση.

Ο ποδοσφαιριστής, υπενθυμίζουμε, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει ενημερώσει πως οι ιατρικές εξετάσεις υπέδειξαν κάταγμα κνήμης και ρήξη έσω μηνίσκου.

Ο πονοκέφαλος για τον Σωφρόνη Αυγουστή γίνεται μεγαλύτερος, εάν υπολογίσει κάποιος ότι και ο έτερος Βραζιλιάνος στόπερ, Πάολο Βινίσιους, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Εκανε επίσης αρθροσκόπηση για να αντιμετωπίσει τη ρήξη έσω μηνίσκου και σε ενάμιση μήνα θα επανέλθει στις προπονήσεις. Όσον αφορά στο πότε θα είναι πανέτοιμος για να ριχθεί στη μάχη, αυτό θα διαφανεί από την αντίδραση του οργανισμού του στο πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ