aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει για τέσσερις και βάλε αλλαγές

ΑΠΟΕΛ: Πάει για τέσσερις και βάλε αλλαγές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Κάτι περισσότερο από δεδομένο θεωρούνται οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Χρίστο Γουίλερ, ο οποίος θα αγωνισθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και στην αντίθετη πλευρά θα επιστρέψει ο Εμίλιο Ενσούε.

Από εκεί και πέρα, τη θέση του τιμωρημένου Ανουάρ Τουχαμί είναι πολύ πιθανόν να πάρει ο Μάικ Γένσεν. Ο Δανός μέσος έχει το προβάδισμα έναντι του Μάριους Λουντεμό, με βάση τις έως τώρα δοκιμές. Υπάρχει και η επιλογή του Κάρλος Ντίας, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα, ο Ελλαδίτης προπονητής σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γιώργο Μερκή. Αν και δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στα φετινά παιχνίδια που τον εμπιστεύτηκε, βλέποντας τα κενά σε προηγούμενες αναμετρήσεις, κρίνει ότι κάτι πρέπει να διαφοροποιήσει. Και ο Μερκής, προφανώς, αποτελεί δοκιμασμένη επιλογή.

Επίσης, ο Αντχε Νούχιου θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης και είναι πολύ πιθανόν να τον πλαισιώνει ο Ντε Βινσέντι. Εξάλλου, αποφασίστηκε ο Αργεντινός και μείνει εκτός στο επόμενο ματς (Απόλλων) και όχι στο επικείμενο, κάτι  που φανερώνει τις προθέσεις του Ουζουνίδη.

Θα προκύψουν περαιτέρω αλλαγές, με την αυριανή προπόνηση να είναι διαφωτιστική για τις τελικές προθέσεις του 52χρονου Εβρίτη κόουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ