aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει για… ψαγμένες μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Πάει για… ψαγμένες μετεγγραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τις χθεσινές αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ και πολύ περισσότερο της οριστικοποίησης των ημερομηνιών και του τρόπου διεξαγωγής των προκριματικών γύρων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στον ΑΠΟΕΛ ενέτειναν τις ενέργειές τους ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στον πρώτο επίσημο αγώνα που θα δώσουν σε δύο περίπου μήνες.  Μέχρι τότε, ασφαλώς, θα γίνουν πολλά…

Εδώ και καιρό έχουν καταλήξει στον ΑΠΟΕΛ για το πώς θα κινηθούν μετεγγραφικά, στοχεύοντας σε παίκτες που θα έρθουν και με το «καλημέρα» θα μπουν στα βαθιά, δίνοντας την απαιτούμενη ποιότητα στις θέσεις που το σύνολο έχει ανάγκη. Επί της παρούσης και μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, αναζητείται η «δυνατή» κίνηση στη μετεγγραφική σκακιέρα. Η παρέλαση ονομάτων συνεχίζεται, χωρίς να προκύπτουν ουσιαστικές εξελίξεις. Απόρροια και της μη ολοκλήρωσης των συμβατικών δεσμεύσεων εκείνων των παικτών που είτε ενδιαφέρουν είτε είναι προ των πυλών.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ/Άλεφ: Χίλια μύρια κύματα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να «κλειδώσει» σε πρώτη φάση άλλες τέσσερις… ψαγμένες λύσεις έως το τέλος του μήνα, γνωρίζοντας πως τα οικονομικά δεδομένα παραμένουν στενά. Κρίθηκε ως λειτουργικά αναγκαίο να γίνει αυτό ώστε ο ΑΠΟΕΛ να αντεπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις. Το απόθεμα είναι μείον. Η «τρύπα» μαρτυρά ότι πρέπει να γίνει νοικοκύρεμα. Το μπάτζετ «ψαλιδίζεται» και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η διοίκηση στα νέα συμβόλαια.

Η δυσκολία που προκύπτει στις διαπραγματεύσεις έγκειται και σε αυτό το σκέλος. Το κάθε νέο συμβόλαιο που αφορά μετεγγραφή θα είναι μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα. Επίσης, στην παράμετρο των νέων επιλογών, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να προχωρήσουν σε επιλογές ποδοσφαιριστών που στόχο θα έχουν την παρουσία τους στο ρόστερ σε βάθος χρόνου.

Οι ιθύνοντες στον ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο ο Πρόδρομος Πετρίδης, ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο τι έκαναν για να βγει η λήξασα σεζόν και πόσα τρεχάματα είχαν με τις αποδοχές και τις αναπροσαρμογές συμβολαίων. Γνωρίζουν πως, τουλάχιστον με τα υφιστάμενα δεδομένα, δεν μπορούν να καταβάλλουν 1.000.000 ευρώ τον μήνα για μισθούς σε υπαλλήλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ