aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει για νέο μετεγγραφικό ντεμαράζ, άλλες 3+1 κινήσεις

ΑΠΟΕΛ: Πάει για νέο μετεγγραφικό ντεμαράζ, άλλες 3+1 κινήσεις

Ούτε η μετεγγραφή του Άντον Μάγκλιτσα ήταν η τελευταία για τον ΑΠΟΕΛ, ούτε ο Λούκας Σόουζα που σύντομα θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα θα ρίξει την αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου. Οι προσθαφαιρέσεις στον «Αρχάγγελο» θα συνεχιστούν και το πιθανότερο σενάριο είναι πως μέχρι την 31η Αυγούστου όταν και κλείνει το μετεγγραφικό παράθυρο το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί.

Άλλωστε, τα λόγια του καθ’ ύλην αρμόδιου μετά το ισόπαλο 1-1 φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΚ μαρτυρούν ότι το… φύγε εσύ, έλα εσύ θα συνεχιστεί. «Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις στα μετεγγραφικά. Κάποια παιδιά δεν ανταποκρίνονται και είναι κάτι που με λυπεί. Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη», ανέφερε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης έριξε την «σπόντα» του για κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν τον ικανοποιούν και έστειλε το μήνυμα για προσθαφαιρέσεις.

Επομένως, οι ενδείξεις για νέο μετεγγραφικό ντεμεράζ του ΑΠΟΕΛ μέσα στον Αύγουστο επιβεβαιώθηκαν δια στόματος του προπονητή της ομάδας. Είναι δεδομένη η πρόθεση απόκτησης ακραίου επιθετικού με τον Γεωργιανό Λεβάν Σενγκέλια να παραμένει στο «στόχαστρο» των γαλαζοκιτρίνων, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν κυρίως λόγω του ενδιαφέροντος που επιδεικνύει η- πιο ισχυρή οικονομικά- Μπούρσασπορ.

Πέραν του Σόουζα και του ακραίου επιθετικού, στον ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό ξεψαχνίζουν το «παζάρι» αναζητώντας αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό για τον κατάλογο Β. Υπό προϋποθέσεις, ενδέχεται να προκύψει ενίσχυση και με κεντρικό αμυντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ