aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει για επίτευγμα τριετίας με τρεις επιστροφές και πεντάδα απουσιών

ΑΠΟΕΛ: Πάει για επίτευγμα τριετίας με τρεις επιστροφές και πεντάδα απουσιών

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρία ολόκληρα χρόνια κυνηγά την Κυριακή (13/11, 19:00) ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τη Δόξα στην Περιστερώνα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να διατηρηθούν στο -5 από την πρωτοπόρο Πάφο και να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τη δυναμική που απέκτησαν με τις συνεχόμενες νίκες επί Ακρίτα, ΑΕΚ, Απόλλων και Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Τελευταία φορά που ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πανηγυρίσει πέντε διαδοχικές επιτυχίες ήταν τον Οκτώβρη του 2019. Για την ακρίβεια οι γαλαζοκίτρινοι κατέγραψαν ένα σερί εφτά συνεχόμενων νικών, το οποίο όμως σημειώθηκε σε δύο αγωνιστικές περιόδους. Οι τρεις νίκες ήταν στο τέλος της σεζόν 2018-19 (3-0 τον Απόλλων, 2-1 την Ομόνοια και 4-0 την ΑΕΛ) και οι άλλες τέσσερις στην αρχή της σεζόν 2019-20 (3-0 την ΑΕΛ, 3-2 την Ένωση, 2-0 τη Δόξα, 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα).

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραμένει αλάνθαστος στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα κυπέλλου με τον Αχυρώνα. Ο Σέρβος τεχνικός μετρά τρεις σημαντικές επιστροφές, των Κβιλιτράια, Νταουσβίλι και Κοσταντίνοφ με τους δύο πρώτους να διεκδικούν φανέλα βασικού. Στο απουσιολόγιο είναι τα ονόματα των Μπέλετς, Καρώ και Μορέιρα, ενώ όπως ανέφερε ο Νεκτάριος Πετεβίνος οι Σούσιτς και Φεράρι ακολουθούν τμήματα της προπόνησης και ειδικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ