aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάει για δύο επιθετικούς, διαγράφει Ντελατόρε από το ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Πάει για δύο επιθετικούς, διαγράφει Ντελατόρε από το ρόστερ

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να ήταν τα νέα για τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός διεγνώσθη με ρήξη πρόσθιου χιαστού, έξω πλάγιου με οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Με απλά λόγια ο Ντελατόρε τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 και αφήνει τον Ρέζα μοναδική διαθέσιμη λύση για την κορυφή της επίθεσης του ΑΠΟΕΛ έως την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο Νόρμπερτ Μπάλογκ δεν έχει καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής στις πρώτες 10 αγωνιστικές γεγονός που μαρτυρά ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πλήγμα με Ντελατόρε, χάνει την σεζόν

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο ήταν έτσι κι αλλιώς δεδομένη. Το είχε δηλώσει, άλλωστε, και ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας κατά τη διάρκεια του Fan Day για τα 92 γενέθλια του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: H επίσημη ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ για τον Ρουέδα

Πλέον, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντελατόρε οι εξάκις σερί πρωταθλητές είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για δύο κινήσεις με επιθετικούς ποδοσφαιριστές στο μετεγγραφικό παζάρι. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται, επίσης, ότι ο Βραζιλιάνος φορ θα διαγραφεί από το ρόστερ, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ