aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Πάει για δεύτερο... Τάαμαρι; Γράφουν για Χάνι (video)

AΠΟΕΛ: Πάει για δεύτερο… Τάαμαρι; Γράφουν για Χάνι (video)

Η μετεγγραφή του Μούσα Αλ-Τάαμαρι αποδείχθηκε λίρα-εκατό για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιορδανός επιθετικός είναι ο αδιαμφισβήτητος MVP των γαλαζοκιτρίνων στο φετινό πρωτάθλημα και πολύ πιθανόν ο 21χρονος ποδοσφαιριστής να αφήσει κομπόδεμα εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ στο άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη «ψώνισε» από μια άγνωστη, έως πέρυσι το καλοκαίρι, αγορά για την Κύπρο και βρήκε «λαβράκι». Πολύ πιθανόν να ρίξει ξανά «δίκτυα» στην Ιορδανία και αν πιστέψουμε τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας τότε θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το έκανε ήδη. Στο «μικροσκόπιο» του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο νεαρός εξτρέμ Ομάρ Χάνι, ο οποίος όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνεται επίσης για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση.

Ο Ομάρ Χάνι ανήκει στην Αλ-Φαϊσάλι με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει στα ΜΜΕ της Ιορδανίας ότι θα συμβούλευε τον Χανί να μην βιαστεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της Κύπρου, αλλά να το πράξει σε 2-3 χρόνια.

Σύμφωνα με τους Ιορδανούς, ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο παρακολουθεί την περίπτωση του Χάνι, αλλά σύντομα θα βρεθεί άνθρωπος των γαλαζοκιτρίνων στο Αμμάν για να συζητήσει με τη διοίκηση της Αλ-Φαϊσάλι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ