aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ούτε ο Ιταλός δεν είναι άμοιρος ευθυνών

ΑΠΟΕΛ: Ούτε ο Ιταλός δεν είναι άμοιρος ευθυνών

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, άμοιρος ευθυνών δεν είναι ούτε ο Ντομένικο Τέτι. Ο Ιταλός διευθυντής ποδοσφαίρου, λογικά έχει άποψη για τα τεκταινόμενα στον ΑΠΟΕΛ και δίνει τις δικές τους κατευθυντήριες γραμμές στη διοίκηση. Εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», οπότε είχε σημαντικό ρόλο να επιτελέσει από το πόστο που κατέχει.

Εξάλλου, όπως είχε ειπωθεί δημοσίως, «θα έχει υπό τον πλήρη έλεγχο το προπονητικό κέντρο σε ό,τι αφορά στα προπονητικά προγράμματα, στην αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ, στην αξιολόγηση παικτών, στη διαπραγμάτευση των συμβολαίων, στην επιλογή του προπονητή και των μελών του επιτελείου».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ώρα των μεγάλων αποφάσεων, η καραμέλα λιώνει επικίνδυνα

Για το πώς αξιολογείται η προσφορά του, αυτό είναι θέμα που αφορά τη διοίκηση. Γενικώς, υπάρχει ένας προβληματισμός, χωρίς όμως με αυτό να σημαίνει ότι μηδενίζονται τα πάντα όσον αφορά στην προσφορά του οποιουδήποτε. Όπως όλοι, έτσι και ο Ντομένικο Τέτι, κρίνεται για τις αποφάσεις του και δη, κατά πόσον έχουν ανεβάσει το επίπεδο του συνόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ