aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ούτε μιζέρια, ούτε γιούχα, μόνο χειροκρότημα

ΑΠΟΕΛ: Ούτε μιζέρια, ούτε γιούχα, μόνο χειροκρότημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η σημερινή βραδιά δεν προσφέρεται ούτε για μουρμούρα ούτε για μιζέρια και (προπάντων) γιούχα. Η νύχτα απόψε (πρέπει να) είναι αφιερωμένη σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό γαλαζοκίτρινο άθλο. Την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ για δεύτερη φορά στην ιστορία του στη φάση των νοκ άουτ στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν να γράφουν Ιστορία, οπόταν και οι οπαδοί τους έχουν κάθε λόγο να τους το αναγνωρίσουν και να τους χειροκροτήσουν. Το δικαιούνται άλλωστε.

Τα όσα προηγήθηκαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να μείνουν στην άκρη και σημείο αναφοράς να είναι το παιγνίδι με τη Σεβίλλη και η προσπάθεια για μιαν ακόμα νίκη, με τα ανάλογα ανταλλάγματα. Κέρδη που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις 570.000 ευρώ σε ενδεχόμενο νίκης, που, όπως κα να το δούμε, τα λεφτά αυτά αποτελούν άλλη μια γερή τονωτική ένεση για τη σεζόν. Τα οφέλη θα είναι περισσότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχολογία όλης της ομάδας, αλλά και για τον Λούκα Χατζηλούκα που, όπως είναι φυσικό, θέλει κι αυτός να γευθεί την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη, από την άκρη του πάγκου της ομάδας της οποίας φόρεσε και τη φανέλα ως ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Χατζηλούκας: «Ούτε μία στο εκατομμύριο πρώτος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ»

Πέραν των πιο πάνω, όσοι θα βρεθούν απόψε στις κερκίδες του ΓΣΠ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις προθέσεις του Λούκα Χατζηλούκα, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τον τακτικό σχηματισμό όσο και με τα πρόσωπα. Κι αυτό γιατί οι αλλαγές και στο σύστημα και στην ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες στον σημερινό αγώνα. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα πως υπάρχουν πολύ περισσότεροι από έναν καλοί λόγοι για να πάει κάποιος γήπεδο απόψε και την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για άλλη μιαν ευρωπαϊκή νίκη. Απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που προσπαθεί εδώ και λίγα χρόνια να μπει στο ρουθούνι της Ρεάλ και της Μπαρσελόνα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το νέο σύστημα που θα εφαρμόσει ο Χατζηλούκας

Όσο κι αν η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όσο κι αν θα απουσιάσουν κάποια από τα πρωτοκλασάτα ονόματά της, δεν παύει από του να είναι ένας αντίπαλος με τεράστιο εκτόπισμα και πιθανή επιτυχία των γαλαζοκίτρινων θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο πρεστίζ της ομάδας και την έξωθεν καλή της μαρτυρία, που θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ