aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ούτε για αστείο…

ΑΠΟΕΛ: Ούτε για αστείο…

Ούτε για αστείο δεν θέλουν να σκέφτονται στον ΑΠΟΕΛ, το ενδεχόμενο δεύτερης διαδοχικής αποτυχημένης προσπάθειας για τη νίκη. Απέναντι στον Ολυμπιακό, παρουσιάζονται πεισμωμένοι και κυρίως αποφασισμένοι να αντλήσουν απόψε το μέγιστο βαθμολογικό όφελος, μοιράζοντας αυτομάτως «απαντήσεις» σε όσους προέτρεξαν να αμφισβητήσουν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική την προοπτική του… φρέσκου συνόλου.

Με νέο προπονητή στον πάγκο (Σωφρόνης Αυγουστή) και με την ενσωμάτωση νέων παικτών στην ομάδα (Λούκας Σόουζα, Λέο Νατέλ, Αντον Μάγκλιτσα), υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κάμψουν την αντίσταση των μαυροπρασίνων και με περισσότερη ηρεμία θα στρωθούν στη δουλειά για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του, είχαν τον χρόνο για να δουλέψουν με τους ποδοσφαιριστές και  προσδοκούν ότι σημαντικό κομμάτι όλων αυτών που δίδαξαν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» θα βρει πιστή εφαρμογή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Θεαματική βελτίωση μέσα σε δύο εβδομάδες δεν μπορεί να γίνει. Ωστόσο, υπόσχονται ότι θα καταβάλουν την κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να βρει σταδιακά τον δρόμο του, κάνοντας την πολυπόθητη επανεκκίνηση.

Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια είναι βεβαίως οι νίκες, αλλά και ο κόσμος της ομάδας. Έγινε έκκληση για μαζική παρουσία στις κερκίδες του σταδίου της πρωτεύουσας, με τους παίκτες να αναμένουν πως μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, θα αντικρίσουν αρκετούς ΑΠΟΕΛίστες που θα τους σπρώξουν στην πρώτη νίκη σε επίσημο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ