aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

ΑΠΟΕΛ: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

Στον ΑΠΟΕΛ, δεν θέλουν να επαναλάβουν λάθη της περσινής σεζόν. Εκτός από την προσεχτική επιλογή ποδοσφαιριστών και την οικοδόμηση ενός συνόλου με ισχυρή αγωνιστική εμβέλεια, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να έχουν… τουρίστες στις προπονήσεις. Όπως ήταν για παράδειγμα το περασμένο καλοκαίρι ο Βούγιαντιν Σάβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είχε τεθεί εκτός πλάνου και ως εκ τούτου, δεν είχε καμία απολύτως ουσιαστική αξία το γεγονός πως μπαινόβγαινε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Το ξεκάθαρο μήνυμα της διοίκησης είναι πως όσοι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην συνεχίσουν, θα γυμνάζονται σε κανονικό ρυθμό, θα υπολογίζονται από τον προπονητή κι αν στην πορεία προκύψει η οποιαδήποτε εξέλιξη, θα πράξουν αναλόγως.

Ο Σάβιτς, λοιπόν, θα πάρει προσκλητήριο για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, θα τα πει με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και ασφαλώς με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, ώστε να γνωρίζει από το πρώτο χέρι τα δεδομένα. Θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του Σέρβου, εκτός κι αν στο διάστημα που μεσολαβεί, προκύψουν εξελίξεις.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, υπενθυμίζουμε, είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα, αγωνιζόμενος στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν σε 10 αγώνες, πετυχαίνοντας 2 τέρματα. Παρά τα δημοσιεύματα που έφεραν τον σύλλογο της Σλοβενίας να ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να ανανεωθεί ο δανεισμός του, επί της παρούσης κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Επίσης, ούτε γνωρίζουν οι γαλαζοκίτρινοι κάτι σχετικά με προσφορές που έχει ο υψηλόσωμος παίκτες από άλλες ομάδες, όπως γράφτηκε προ εβδομάδων. Ο Σάβιτς, δεν έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση για να αναφέρει το οτιδήποτε. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση δηλαδή.

Ο Σάβιτς, ήλθε πάντως Κύπρο, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης, ανεβάζοντας φωτογραφία από νυχτερινή έξοδό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ