aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ό,τι αγγίζει ο Μιλόγεβιτς… γίνεται χρυσός

ΑΠΟΕΛ: Ό,τι αγγίζει ο Μιλόγεβιτς… γίνεται χρυσός

Σαν άλλος Μίδας, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι λες και ό,τι αγγίζει… γίνεται χρυσός! Η διαχείριση που κάνει στο έμψυχο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ είναι απίστευτη, παρά τα αλλεπάλληλα προβλήματα.

Ήταν μέγα ερώτημα εάν θα μπορούσε να βρει λύσεις και στο αποψινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, με τόσες απουσίες που είχε να διαχειριστεί. Και όμως, τις βρήκε οδηγώντας την ομάδα του σε επικράτηση 3-1. Χωρίς Κβιλιτάια, Γουίλερ, Βιγιαφάνιες, Δώνη, Τσεπάκ και Φεράρι ήταν ένα… θέμα πώς θα παρέτασσε την ομάδα του.

Οι βασικές απορίες αφορούσαν στη θέση του αριστερού μπακ και του επιτελικού. Τι έκανε ο Σέρβος;

Ξάφνιασε χρησιμοποιώντας τον Σατσιά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τελικά, αποδεικνύεται πασπαρτού ο νεαρός μέσος, καθώς μετά την κατά συνθήκη χρησιμοποίησή του σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, απόψε ανέλαβε τη διαφύλαξη του απέναντι άκρου. Τα πήγε καλά, πιστώθηκε και ασίστ στο πρώτο γκολ.

Όσο για τον ρόλο του επιτελικού; Οι πλείστοι περίμεναν πως ο Ντάλσιο θα επανερχόταν στην ενδεκάδα. Ωστόσο, προτιμήθηκε ο Μπλουμ, ο οποίος άνοιξε το σκορ, έδωσε ασίστ στο δεύτερο και κέρδισε το κόρνερ.

Η διαχείριση λοιπόν του ρόστερ δικαιώνει για την ώρα τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία του ΑΠΟΕΛ. Μετρά οκτώ στα οκτώ από την ημέρα πρόσληψής του, με μια νίκη στο κύπελλο και εφτά στο πρωτάθλημα.

Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι είναι δεύτεροι μόνο έναν βαθμό μακριά από την Πάφος FC και ετοιμάζονται για το ντέρμπι κορυφής στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ