aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όταν η Ίντερ ήθελε τον Αλ Τάαμαρι...

ΑΠΟΕΛ: Όταν η Ίντερ ήθελε τον Αλ Τάαμαρι…

Ο Μούσα Αλ Τάαμαρι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό απέναντι στην Λέχια Γκντάνσκ και έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής με προόπτικες. Αυτές τις προόπτικες είδαν στο πρόσφατο παρελθόν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον Ιορδανό άσο. Μία απ’ αυτές είναι και η Ίντερ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος το περασμένο Ιανουάριο με δηλώσεις του στα πλαίσια του εβδομαδιαίου προγράμματος “Star of the Week”.

Ο νύν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, είχε αναφέρει ότι δέχθηκε επίσημες προτάσεις από δύο Ευρωπαϊκούς συλλόγους για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Το σκεπτικό κατά της προσφυγής της Ομόνοιας για Κατσαντώνη

Συγκεκριμένα, πριν από ένα εξάμηνο ο Ιορδανός διεθνής είπε ότι είχε δεχθεί επίσημη προσφορά από την Ιντέρ και άλλη μια πορτογαλική ομάδα χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της.

«Η Ίντερ μου έδωσε επίσημη προσφορά, αλλά το μόνο πράγμα που έθεσε ο Ιταλός προπονητής ήταν η αμυντική μου κατάσταση», δήλωσε κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του εβδομαδιαίου προγράμματος “Star of the Week”.

Διαβάστε επίσης: «Ο Εμπεσίλιο συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα»

Στην συνέχεια, εξήγησε ότι αναζητά συνεχώς εξωτερικό επαγγελματισμό, «αλλά αυτό δεν θα συμβεί, χωρίς να γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ιορδανία».

Η συνέχεια είναι γνωστή αφού πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ